Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Касија Сентиќ – Габер: Секој викенд – нова планина

Секој викенд – нова планина! Касија Сентиќ – Габер од малечка ужива во природата. Со другарите извидници го посети водопадот на Бабуна. Од таму испраќа порака за сите!

Сподели