Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Industria e modës paraqet një nga ndotësit më të mëdhej

Sa këmisha keni në dollapin tuaj. A keni menduar ndonjëherë vallë se sa konsumerizmi i kushton natyrës. Industria e modës paraqet një nga ndotësit më të mëdhej, me rreth 6000 tonelata hedhurina në vit. Vendi ynë për fat të keq është pjesë e këtij trendi negativ, a mundet vallë diçka të ndryshohet, a mundet mjedisi jetësor të fiton dhe hedhurinat të sjellin profit. Shikoni në edicionin e sotëm të “Kthjellu”.

Сподели