Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Kush fiton nga gërmimi i lëndëve të para minerale – popullata ose koncesionerët?

Ndotja nga minierat dhe gurrëthyesit në mënyrë serioze rrezikon shëndetin e njerëzve që jetojnë në rrethinë. Ujëra të tharëta nga minierat dhe metale të rënda përzihen me ujin të pijshëm dhe atë për ujitje. Pluhur i madh, zhurmë dhe dridhje nga gërmimet e gurit. Kodra komplet të gërmuara dhe neglizhencë totale nga ana personëve kompetent dhe koncesionerëve.

Shikoni në Kthjellu. 

Емисијата на македонски јазик најдете ја овде.

Сподели