Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Промо: Геотермалните води – недоволно искористени и злоупотребени од диви корисници

Геотермалните води – недоволно искористени и злоупотребени од диви корисници што ги загрозуваат системите. Најкритично во Банско. Инспекторите предупредуваат дека се прави кривично дело, праксата продолжува. Кочани е редок пример како водата се враќа во системот за повторно користење. Гледајте „Разбистри сè“ во понеделник во 17:45 часот на МТВ1 и на Фејсбук каналот на Институтот за комуникациски студии.

Сподели