Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Промо: Радика се гуши во смет, Мавровско Езеро се „дави“ во фекалии

Радика ја губи битката со загадувачите. Комуналниот отпад, дивите депонии и непречистените води му го задаваат последниот удар на бисерот на Реканскиот крај. Проектот за изградба на пречистителна станица на Радика отиде во заборав, а хотелско–угостителските капацитети коишто не поседуваат елаборати за заштита на животната средина и масовната урбанизација се закана за Маврово. Гледајте „Разбистри сѐ“ во понеделник во 17:45 часот на МТВ1 и на Фејсбук каналот на Институтот за комуникациски студии.

Сподели