Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Промо: Тешки метали ја разболуваат Црна Река

Тешки метали ја разболуваат Црна Река. Што сѐ се испушта во најважната река во Пелагонија и најголемата десна притока на Вардар? Мониторингот на УХМР со години укажува дека Црна Река е под големо антропогено влијание. Гледајте „Разбистри сѐ“ во понеделник во 17:45 часот на МТВ1 и на Фејсбук каналот на Институтот за комуникациски студии.

Сподели