Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Radika mbytet në mbeturina, liqeni i Mavrovës “mbytet” në mbetje fekale

Radika është duke e humbur betejën me ndotësit. Mbeturinat komunale, deponitë të egra dhe ujërat jo të filtruara ia shkaktojnë lëndimin përfundimtar margaritarit të rajonit të Rekës. Proekti për ndërtimin e stacionit filtrues në Radikë humbi në haresë, ndërsa kapacitetet hotelierike të cilat nuk posedojnë elaborate për mbrojtje të mjedisit jetësor si dhe urbanizimi masiv paraqesin kërcënim për Mavrovën.

Сподели