Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Промо: Уредување на речните корита или профитабилен бизнис?

Уредување на речните корита или остварување профит преку лукративен бизнис? Во „Разбистри сè“ ја отплеткуваме пајажината испреплетена околу ископот на песок и камен. Гледајте во понеделник во 16:00 часот на МТВ1 и во живо на Фејсбук каналот на Институтот за комуникациски студии.

Сподели