Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Давор Трајковски – вљубеник во водопадот на Бабуна и обожавател на риби

Нов ден, нов извидник! Ви го претставуваме Давор Трајковски, вљубеник во водопадот на Бабуна и обожавател на риби. По 11км пешачење низ убавата Јакупица, сѐ што сака е да ја гледа водата и да јаде сендвич со шунка и кашкавал.

Сподели