Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Вести

Одговори на министерот Нуредини на прашањата од конференцијата „Зелената агенда за Западен Балкан како поттик за заштита на водите во Северна Македонија“

Поради големиот интерес од учесниците, министерот за животна средина и просторно...

прочитај повеќе