Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Горан Трајков, командир: Ние си играме шумска полиција

Шумската полиција не може да функционира без стручни кадри и основни средства за работа, како возила, гориво, униформи, ИТ опрема и приклучок на Интернет, реагираше командирот на Шумската полиција – Штип, Горан Трајков на панел дискусијата „Како до подобра контрола врз управувањето со шумите?“.

Сподели