Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Никола Китановски: На планина по чист воздух и искрено другарство

Никола Китановски од Нежилово до Чеплес одеше пеш за да дише чист водух и да се забавува со другарчињата. Младиот извидник ќе ви каже што ја прави природата убава и зошто извидништвото е неговото хоби.

Сподели