Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси
annotation-22-8-6-9532

Дивите плажи и неконтролираното градење го уништуваат Охридско Езеро

Стории

Бизнис интерерси ги спречуваат институциите да реагираат и да ја санкционираат нелегалната урбанизација на Охрид и охридското крајбрежје.

Целиот документарен филм „Охридско Езеро: Загрозено светско наследство“ гледајте го ТУКА.

 

Сторијата е оригинално објавена на „Дома“

Оригинално објавена на:

Дома

Датум

4 јули 2019