Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Како да бидеме еколошки освестени додека сме на одмор?

Стории

Како да останеме еколошки свесни додека летуваме покрај езеро или море, кампуваме, планинариме или одиме на риболов? Слушнете ги практичните совети како да ја заштитиме животната средина додека уживаме во природата од говорниците Катерина Илијовска и Сара Коцевска од Yes for less и  младинските амбасадори за климатски промени Ева Стојческа и Васил Ханџиски.  

„Како да бидеме еколошки освестени додека сме на одмор“ е третата младинска дискусија на Радио МОФ посветена на младите и екологијата во рамки на кампањата „Разбистри сè“.  

Датум

9 јули 2021