Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси
nasite-ezera-prirodnite-vrednosti-na-ohridskoto-ezero-intro

Нашите езера: Природните вредности на Охридското Езеро

Стории

Охридското Езеро е најголемото тектонско природно езеро во Македонија. Неговата геолошка старот се проценува на околу 2-3 милиони години и како такво е најстаро во Европа.

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

 

Сторијата е оригинално објавена на „Дома“

Оригинално објавена на:

Дома

Датум

30 март 2020