Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Пендаровски: Час поскоро да започнеме да градиме климатски отпорно општество

Стории

Ако час поскоро не започнеме да градиме климатски отпорно општество и економија втемелена врз низок јаглероден развој ќе се соочиме со екстремни временски услови што неповолно ќе влијаат врз земјоделството, енергетиката, шумарството, водостопанството, туризмот, вели претстедателот Пендаровски за емисијата „Разбистри сѐ“.

Датум

1 март 2021