Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Перцепциите на граѓаните за инспекцискиот надзор врз животната средина

Факти

Постои голема неинформираност и незадоволство кај граѓаните во однос на инспекцискиот надзор врз искористувањето на природните ресурси, покажува анкетата на Институтот за комуникациски студии спроведена на крајот од 2020 година во рамките на кампањата за застапување и лобирање „Разбистри сè“.  Целиот извештај од анкетата погледнете го ТУКА.

Датум

8 април 2021