Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Перцепциите на граѓаните за управувањето со водите

Факти

Постои голема неинформираност и незадоволство кај граѓаните за начинот на кој институциите управуваат со водните ресурси, покажува анкетата на Институтот за комуникациски студии спроведена на крајот од 2020 година во рамките на кампањата за застапување и лобирање „Разбистри сè“. Целиот извештај од анкетата погледнете го ТУКА.

Датум

8 април 2021