Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси
shumite-gi-snemuva-na-ocigled-od-site-mms-featured

Шумите ги снемува на очиглед од сите

Стории

Дрвокрадците со нелегалната сеча со години ги пустошат македонските шуми. Тој агресивен поход на шумите почнува во периодот пред грејната сезона, кога граѓаните кои затоплуваат домовите на огревно дрво, бараат начин како да дојдат до поевтина цена по кубик дрва. Цената на кубик оревно дрво, дрвократците го нудат за половина цена од пазарната.

Погледнете ја целата сторија „Шумите ги снемува на очиглед од сите“ на ММС.мк.

Оригинално објавена на:

ММС.мк

Датум

21 јануари 2021