Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Зошто ако нема доволно инспектори во инспекциските служби за животна средина не се вработуваат нови?

Факти

Одговара Ана Петровска од Државниот инспекторат за животна средина

Оригинално објавено на:

Само прашај

Датум

5 февруари 2021