Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Нова ТВ емисија „Разбистри сѐ“

Како државата се грижи за природните богатства? Зошто се дозволува прекумерна експлоатација на природните ресурси? Нова ТВ емисија „Разбистри сѐ“. Гледајте нè на МТВ1 во понеделник во 17:40 часот и на Фејсбук и Јутјуб каналите на Институтот за комуникациски сстудии. Во првата емисија – за отпадните води од градските канализации кои се испуштаат директно, непрочистени во реките и езерата.

Сподели