Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Промо: Брегалница „стенка“ од еколошката негрижа

Брегалница „стенка“ од еколошката негрижа. Непречистените отпадни води од домаќинствата, лошите земјоделски практики, рудниците и другите индустриски капацитети ѝ пресудуваат на најголемата река на истокот. Гледајте „Разбистри сè“ во понеделник во 17:45 часот на МТВ1 и на Фејсбук каналот на Институтот за комуникациски студии.

Сподели