Кампања од јавен интерес за застапување и лобирање | Онлајн ресурси

Sateska – gjashtë dekada dhimbje për liqenin e Ohrit

Sateska, lumi më i madh në reonin e lumejve të liqenit të Ohrit, në mënyre të pakontrolluar sjellë kimikate dhe rërë në ujërat e liqenit. Kualiteti i ujit ndryshon, bota e gjallë fillon të vdesë, popullata është në rrezik prej vërshimeve. Ohri, Struga dhe Debërca shikojnë rrugëdalje në proekt të huaj i cili kushton 400 mijë dollarë. Për rreziqet nga Sateska shikoni në edicionin e ri të “Kthjellu”!

Сподели